Sun11.22 Mon11.23 Tue11.24 Wed11.25 Thu11.26 Fri11.27 Sat11.28
Cycle - Sunday Sweat Carrie 9:30 AM 45 minutes
Strength - SUNDAY FUNDAY (Full Body) Jade 9:30 AM 50 minutes
Cycle - Sunday's Best Karina 10:45 AM 60 minutes
 
Strength - Full Body HIIT Juan 6:00 AM 50 minutes
Cycle LA 6:00 AM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Juan 8:00 AM 50 minutes
Cycle LA 9:00 AM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Neil 5:15 PM 50 minutes
Cycle - Best of The Chainsmokers Karina 5:30 PM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Linda 6:30 PM 50 minutes
Cycle - Best of The Chainsmokers Karina 6:45 PM 45 minutes
Hot Power Yoga Linda 7:45 PM 60 minutes
 
Cycle - Tuesday Takeover: Kanye vs Kesha Carrie 6:30 AM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Juan 6:30 AM 50 minutes
Strength - Full Body HIIT Linda 8:00 AM 50 minutes
Cycle - Turn Up Tuesday Chantal 9:00 AM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Debi 12:00 PM 50 minutes
Strength - Full Body HIIT Juan 5:15 PM 50 minutes
Cycle - Turn Up Tuesday Chantal 5:30 PM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Neil 6:30 PM 50 minutes
Cycle Karina 6:45 PM 45 minutes
Strong Sculpt Pilates Linda 7:45 PM 50 minutes
 
Cycle - Hip Hop Hump Day Chantal 6:00 AM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Neil 6:00 AM 50 minutes
Strength - Full Body HIIT Neil 8:00 AM 50 minutes
Cycle Karina 9:00 AM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Debi 4:00 PM 50 minutes
Cycle - Hip Hop Hump Day Chantal 4:30 PM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Linda 5:15 PM 50 minutes
Cycle Danté 5:45 PM 45 minutes
Glow Zen Yoga Linda 6:30 PM 60 minutes
 
Cycle - TURKEY BURN Chantal 8:15 AM 45 minutes
Strength - TURKEY BURN (Full Body) W Jade 8:30 AM 50 minutes
Cycle - TURKEY BURN 60 Carrie 9:30 AM 60 minutes
Strength - TURKEY BURN (Full Body) W Debi 9:45 AM 50 minutes
Cycle - TURKEY BURN LA 11:00 AM 45 minutes
Strength - TURKEY BURN (Full Body) Juan 11:00 AM 50 minutes
 
Cycle LA 8:30 AM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Juan 9:15 AM 50 minutes
Cycle - TURKEY BURN 75 MINUTE! W Danté 9:45 AM 75 minutes
Strength - Full Body HIIT Debi 10:30 AM 50 minutes
Cycle Karina 11:30 AM 45 minutes
 
Cycle Chantal 8:30 AM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT SDebi 8:45 AM 50 minutes
Cycle Danté 9:45 AM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT SDebi 10:00 AM 50 minutes
Cycle Karina 11:00 AM 45 minutes
Strength - Full Body HIIT Juan 11:15 AM 50 minutes