Sun11.17 Mon11.18 Tue11.19 Wed11.20 Thu11.21 Fri11.22 Sat11.23
Cycle - Sunday School Jade 8:30 AM 45 minutes
Cycle - Pop Princess Party Carrie 9:30 AM 45 minutes
FREE CLASS - YOGA Natori 10:30 AM 1 hr
Cycle Dante 10:30 AM 45 minutes
Cycle - Punk Essentials vs. Pop Chantal 3:00 PM 45 minutes
 
Cycle Ruston 5:30 AM 45 minutes
Cycle Dante 6:30 AM 45 minutes
Strength (Only) - Lower Body Tayl'e 6:30 AM 45 minutes
Strong by Zumba Linda Nuno 8:15 AM 1 Hr
Cycle Chantal 8:30 AM 45 minutes
Gentle Glow Zen Yoga Natori 9:30 AM 1 hr
Cycle Chae 5:30 PM 45 minutes
Strength (Only) - Lower Body Brett 6:30 PM 45 minutes
Cycle Ruston 6:30 PM 45 minutes
Gentle Glow Zen Yoga Natori 7:30 PM 1 hr
 
Strength (Only) - Upper Body Jade 6:30 AM 45 minutes
Cycle Chae 6:30 AM 45 minutes
Strength (Only) - Upper Body Jade 9:30 AM 45 minutes
Cardio Sculpt Pilates Natori 12:00 PM 1 hour
Cycle Chantal 5:30 PM 45 minutes
Cycle Chae 6:30 PM 45 minutes
Strength (Only) - Upper Body Ally 6:30 PM 45 minutes
Strong by Zumba Linda Nuno 7:30 PM 1 Hr
 
Cycle - Hip Hop Hump Day Chantal 5:30 AM 45 minutes
Strength (Only) - Full Body (Sweat) Ally 6:30 AM 45 minutes
Cycle Carrie 8:30 AM 45 minutes
Gentle Glow Zen Yoga Natori 9:30 AM 1 hr
Strength (Only) - Full Body (Sweat) Tayl'e 12:00 PM 45 minutes
Cycle - Hip Hop Hump Day Chantal 5:30 PM 45 minutes
Cycle Dante 6:30 PM 45 minutes
Strength (Only) - Full Body (Sweat) Brett 6:30 PM 45 minutes
HIP HOP Dance Class Janie + Ally 7:30 PM hr
 
Cycle Dante 5:30 AM 45 minutes
Strength (Only) - Lower Body Jade 6:30 AM 45 minutes
Cycle Ruston 6:30 AM 45 minutes
Strong by Zumba Linda Nuno 9:30 AM 1 Hr
Cycle Dante 9:30 AM 45 minutes
Cycle - Thirsty Thursday Jade 5:30 PM 45 minutes
Strength (Only) - Lower Body Ally 6:30 PM 45 minutes
Cycle Chae 6:30 PM 45 minutes
Gentle Glow Zen Yoga Natori 7:30 PM 1 hr
 
Cycle - Feel Good Friday SChae 5:30 AM 45 minutes
Cycle - Feel Good Friday Carrie 6:30 AM 45 minutes
Strength (Only) - Upper Body Brett 6:30 AM 45 minutes
Cycle Jade 9:30 AM 45 minutes
Cycle Jade 12:00 PM 45 minutes
Cardio Sculpt Pilates Natori 12:00 PM 1 hour
Hip Hop Happy Hour Dante 5:30 PM 60 minutes
 
Cycle Ruston 8:30 AM 45 minutes
H.I.I.T. Strength - Full Body (Sweat) Brett 9:15 AM 50
Cycle Jade 9:30 AM 45 minutes
H.I.I.T. Strength - Full Body (Sweat) Brett 10:30 AM 50
Cycle Chantal 10:30 AM 45 minutes